Nieuws

Tikje fanatiek: Megan van der Staak

Sinds 1 november is ons personeelsbestand uitgebreid met een 40e medewerker, adviseur Megan van der Staak. Zij stelt zich graag aan u voor.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam in het onderwijs waar ik vanuit verschillende functies heb ervaren hoe onderwijs kan vormen, activeren en inspireren. In het voortgezet onderwijs heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in adviesvraagstukken, ontwikkeling van ondersteuningsprogramma’s en praktijkgerichte trainingen.

Mijn educatieve achtergrond in Cultuurwetenschappen (BA) en Media Studies (MA) stelt mij in staat de verbinding te leggen tussen onderwijs en de mens daarachter. Om hierin echt een verschil te maken en bij te dragen aan de kracht van onderwijs heb ik in 2017 mijn tweede master Strategische Communicatie aan de Universiteit van Antwerpen afgerond. Hier heb ik geleerd persoonlijk op maat te adviseren, en strategisch en praktijkgericht te werk te gaan. 

Mijn educatieve achtergrond in Cultuurwetenschappen en Media Studies stelt mij in staat de verbinding te leggen tussen onderwijs en de mens daarachter. 

Ik werk heel gedreven aan een opdracht als ik constateer dat het bij de onderwijsinstelling echt draait om kwaliteit en dus om de student. Doordat onderwijsorganisaties goed onderwijs bieden, zullen juist deze studenten ons onderwijs opnieuw inspireren.