21 juni
Den Haag

Tweedaagse train-de-trainer RelatieWijs! | Startdatum 21.06.24

Na het volgen van de basistraining RelatieWijs of een gecertificeerde basistraining Vlaggensysteem (max. 2 jaar geleden) heb je toegang tot de train-de-trainer training RelatieWijs. Deelname aan de train-de-trainer RelatieWijs staat eveneens open voor gecertificeerde trainers Vlaggensysteem. Na deelname aan de train-de-trainer RelatieWijs wordt je gecertificeerd RelatieWijs-trainer en ben je gerechtigd om de basistraining RelatieWijs te verzorgen. 

In de train-de-trainer training krijg je de tools aangereikt om RW in te zetten binnen teams en om collega’s/klanten te trainen in het gebruik van RW. Zo ontwikkelen professionals een objectief beoordelingskader, zodat zij eenzelfde taal spreken als gaat het over deze complexe problematiek.

Meer details inhoud training

Datum21 juni en 5 juli 2024
Voor wie                De training is bedoeld voor professionals in o.a. de sociale sector en het onderwijs, die reeds de basistraining RelatieWijs hebben gevolgd of een gecertificeerde basistraining Vlaggensysteem (max. 2 jaar geleden) hebben gevolgd. Ook gecertificeerde trainers Vlaggensysteem kunnen deelnemen aan deze training. 

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan deze training? U kunt zich inschrijven via ons opleidingsportaal.