7 februari
Den Haag

Training WHWay in half a day | 07.02.23

In een middag praten wij u bij over belangrijkste basisbegrippen, kaders en actuele ontwikkelingen van de hoger onderwijswetgeving.
 

Aan welke wettelijke eisen moeten bijvoorbeeld examencommissies of onderwijs- en examenregelingen voldoen? En breder: wie is waarvoor binnen mijn instelling verantwoordelijk? En welke juridische ruimte heb ik bij toelating en verwijdering van studenten?  Deze training staat onder leiding van prof. dr. Pieter Huisman, senior adviseur bij Hobéon. In deze training behandeld Pieter de belangrijkste actualiteiten. Er is ruimte voor vragen en inbreng van eigen casuïstiek.

Meer details inhoud training 

Datum 7 februari 2023
Voor wie                

De training is bedoeld voor faculteits/opleidingsdirecteuren in het hbo of wo die nieuw zijn in het hoger onderwijs of die als ervaringsdeskundige – als niet-jurist- behoefte hebben aan overzicht, achtergrond en actualiteiten van het actueel juridisch kader in het hoger onderwijs.
De training is tevens relevant voor professionals van ondersteunende (staf)diensten die een rol hebben in de borging van de (examen) kwaliteit van het hoger onderwijs.

Locatie Lange Voorhout 14, 2514 ED Den Haag
Investering € 449,-  per persoon (excl. BTW)

InCompany

Deze training kunnen wij ook InCompany organiseren, desgewenst met maatvoering op specifieke vragen of casussen. 

Aanmeldformulier

Deelnemen aan deze training? Schrijf u in via onderstaand formulier. 

Factuurgegevens