vs

Training Relatiewijs!

Hoe weet je als professional of hulpverlener of gedrag in een relatie over de grens gaat? Dit kan gaan over gedrag in elke relatie, privé of zakelijk. Of wat te doen als er sprake lijkt te zijn van (ex-)partnergeweld? Veel professionals vinden het lastig om grensoverschrijdend gedrag te signaleren en te bespreken.

Leer geweld in relaties of op de werkvloer objectief te signaleren en beoordelen.

Er is vaak een taboe op grensoverschrijdend gedrag, vooral tussen volwassenen, die immers een eigen verantwoordelijkheid hebben. Hoe je het inschat, hangt af van eigen waarden, normen, ervaringen, (gebrek aan) kennis en expertise. Grensoverschrijdend gedrag komt helaas te vaak voor. Herken je dit en wil je deze complexe thematiek aanpakken? Geef je op voor de de basistraining RelatieWijs! Je krijgt handvatten hoe je gedrag tussen (ex-)partners of collega's kunt duiden en beoordelen. Ook krijg je richtlijnen voor hoe te handelen.

De trainer

De training wordt verzorgd door Marcel Vroomen in samenwerking met Movisie.
 

Basistraining RelatieWijs!

Inschrijven

 

Train-de-trainer RelatieWijs!

Na het volgen van de basistraining behoort een Train-de-trainer RelatieWijs! tot de mogelijkheden. 

Inschrijven

Persoonscertificering

Na de training kunt u een persoonscertificeringstraject ingaan. Via deze certificering toont u aan vakbekwaam te zijn en te blijven.

 

Sinds 31 mei 2021 is Hobéon (HMC) als instelling CRBKO geregistreerd.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over bijvoorbeeld trainingen op maat of de risicoanalyse sociale veiligheid, neem contact op met Arenne Groenewold.