vs

Training Relatiewijs!

Hoe weet je als hulpverlener of gedrag in een relatie over de grens gaat? Wat te doen als er sprake lijkt te zijn van (ex-)partnergeweld?  Veel professionals vinden het lastig om (ex-)partnergeweld te signaleren en te bespreken.

Leer geweld in relaties objectief te signaleren en beoordelen.

Er is vaak een taboe op grensoverschrijdend gedrag, vooral tussen volwassenen, die immers een eigen verantwoordelijkheid hebben. Hoe je het inschat, hangt af van eigen waarden, normen, ervaringen, (gebrek aan) kennis en expertise. Toch komt (ex-)partner geweld het meeste voor, maar de aandacht ervoor is beperkt. Herken je dit en wil je deze complexe thematiek aanpakken? Geef je op voor de de basistraining RelatieWijs! Je krijgt handvatten hoe je gedrag tussen (ex-)partners kunt duiden en beoordelen. Ook krijg je richtlijnen voor hoe te handelen.

De trainers

De training wordt verzorgd door Marcel Vroomen in samenwerking met Movisie.
 

Basistraining Relatiewijs!

Inschrijven

 

Train-de-trainer Relatiewijs!

Na het volgen van de basistraining behoort een Train-de-trainer RelatieWijs! tot de mogelijkheden. Data voor deze training zijn nog niet bekend. 

Persoonscertificering

Na de training kunt u een persoonscertificeringstraject ingaan. Via deze certificering toont u aan vakbekwaam te zijn en te blijven.

 

Sinds 31 mei 2021 is Hobéon (HMC) als instelling CRBKO geregistreerd.