Onze opdrachtgevers

Hieronder vindt u een greep uit ons klantenbestand.

avans hogeschool

luzac

saxion

gemeente sittard geleen

midpoint brabant
hz university of applied sciences

hogeschool rotterdam
de meerwaarde

logo hanze honours college

"Wij hebben bewust voor Hobéon gekozen vanwege de ontwikkelingsgerichte aanpak.''

Hobeón heeft de Stichting Consortium Beroepsonderwijs gecertificeerd als examenleverancier op basis van de norm valide exameninstrumenten.
''Wij hebben Hobéon als een professionele partij ervaren die op basis van onze situatie de certificering op een passende en efficiënte wijze heeft uitgevoerd.
De werkwijze van Hobéon is niet louter beperkt tot ‘constateren & oordelen’, maar de onderzoeksaanpak is ook uitdrukkelijk gericht op de verdere kwaliteitsontwikkeling van de examenprocessen. De certificering heeft ons geholpen bij het verder professionaliseren van onze examenprocessen. De afstemming verliep goed en de auditoren hadden goed oog voor onze situatie. Wij zijn zeer tevreden over het certificeringstraject en bevelen Hobéon van harte aan.''

Michel Wouters
Directeur Stichting Consortium Beroepsonderwijslogo_scb.jpg

 

 

"De werkwijze van Hobéon is sterk gericht op maatwerk.''

Hobeón heeft Mister Dutch gecertificeerd als examenleverancier op basis van de norm valide exameninstrumenten. Wij hebben het certificeringstraject als positief ervaren. De werkwijze van Hobéo is sterk gericht op maatwerk en het auditteam speelde goed in op onze ontwikkelingswensen. De opzet en uitvoering van de audit was gestructureerd. Van de auditoren ontvingen wij goede feedback en de communicatie met het auditteam verliep goed. Het certificeringstraject heeft Mister Dutch ondersteund in het verder professionaliseren van onze examenprocessen. Wij zijn zeer tevreden over deze certificering en raden Hobéon van harte aan.

Netty van der Veen
Directeur Mister Dutch

mr_dutch.jpg