Professionals

Professionals zijn mensen die de benodigde kennis, vaardigheid en ervaring bezitten om een bepaald beroep tegen betaling van salaris uit te voeren. Om zeker te weten dat mensen vakbekwaam zijn wordt er steeds vaker gevraagd om een bewijs van kennis en kunde. Persoonscertificering voorziet hierin.

Hobéon biedt professionals in verschillende beroepsgroepen de mogelijkheid zich te laten certificeren. Hobéon certificeert persoonlijke vakbekwaamheid onafhankelijk en conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de certificering van arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en assessoren EVC.

Contact

Meer over de certificering van personen en de betreffende certificatieschema's vindt u bij Personen onder Certificering. Het register met door Hobéon SKO gecertificeerde personen kunt u ook op deze website inzien. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de kandidatenadministratie via (070) 30 66 850 of per e-mail via infosko@hobeon.nl.