Nieuws

Hobéon start Hobéon Academic

De afgelopen jaren is het aandeel van het WO binnen onze dienstverlening groeiende. Daar zijn we trots op, maar om het WO nog beter te kunnen bedienen, starten wij:

hobeon academic

Onder die naam bundelen wij de diensten die wij aanbieden binnen het WO op het gebied van opleidingsvisitaties, training en advies. Onze missie is helder: een bijdrage leveren aan het verbeteren van het academische onderwijs. Dat doen wij door onze dienstverlening aan universitaire instellingen en opleidingen specifiek toe te spitsen op de academische context. Zo begeleiden wij instellings- en opleidingsvisitaties, trainen universitaire opleidings- en examencommissies, bieden ondersteuning bij macrodoelmatigheidstoetsen voor nieuwe universitaire opleidingen en adviseren besturen over governance-vraagstukken.

Hobéon Academic is meer dan alleen een naam

Hobéon Academic is meer dan alleen een naam. Het is vooral ook een toegewijd team van ervaren adviseurs die de universitaire wereld – mede vanuit hun eigen wetenschappelijke achtergrond – van haver tot gort kennen. Zij spreken dezelfde taal als hun opdrachtgevers en weten precies hoe de hazen lopen. Daardoor kunnen zij maatwerk en kwaliteit leveren in een omgeving waarin – terecht – hoge eisen worden gesteld.

 

Meer informatie over Hobéon Academic en onze adviseurs vindt u op onze website.
Volg ons ook op LinkedIn