Artikel

FIBAA en Hobéon ondertekenen ‘Letter Of Intent’ (betreffende internationale samenwerking)

Op 29 maart jl. ondertekenden Diane Freiberger, directeur van FIBAA, en Willem van Raaijen, directeur van Hobéon, een intentieverklaring betreffende hun beoogde samenwerking. De samenwerking begint met het uitwisselen van expertise over hun onderlinge keurmerken.

FIBAA en Hobéon ondertekenen 'Letter Of Intent' (betreffende internationale samenwerking)

 

FIBAA- Quality Seal voor geaccrediteerde MBA-programma's
FIBAA is de eigenaar van het 'FIBAA Quality Seal voor geaccrediteerde MBA-programma's’. Dit is een internationaal erkend keurmerk voor geaccrediteerde masteropleidingen in Business Administration. Volgende maand voert Hobéon de eerste audit uit bij een Nederlandse business school, die wordt beoordeeld op de criteria die horen bij het FIBAA Quality Seal voor MBA-opleidingen.

Hobéon keurmerk Duurzaam Hoger Onderwijs
Aan de andere kant is Hobéon eigenaar van het keurmerk ‘Duurzaam Hoger Onderwijs’. Dit keurmerk wordt voornamelijk in Nederland gebruikt. Omdat de SDG's, en duurzaamheid in het algemeen, ook hoog op de agenda staan ​​in het Duitse hoger onderwijs, zal FIBAA het keurmerk ‘Duurzaam Hoger Onderwijs’ in Duitsland promoten en implementeren.

Het komend jaar zullen FIBAA en Hobéon de mogelijkheden voor samenwerking verder verkennen, en mogelijk ook hun gezamenlijke activiteiten verbreden naar andere landen.