gang in schoolgebouw

Persoonscertificering maakt de vakbekwaamheid van professionals inzichtelijk

Persoonscertificering in het onderwijs

Functionarissen in assessments

Bij het ontwikkelen van competenties van personen is het cruciaal dat u als bekwame functionaris deze personen begeleidt of beoordeelt in assessments. Niet voor niets worden aan die bekwaamheid hoge kwaliteitseisen gesteld. Hobéon beoordeelt of assessoren en begeleiders aan deze standaard voldoen en een persoonscertificaat kunnen ontvangen. De uitgebreide expertise van Hobéon met assessments en persoonscertificering komt hier samen.

Lees verder

Auditoren in het onderwijs

Onderwijsorganisaties kunnen veel van zichzelf leren dankzij audits. Een audit laat zien waar een organisatie staat, of de beoogde kwaliteit en doelen zijn behaald en waar verbeterpunten zijn. Zo zorgt een audit voor continue verbetering. Dankzij de certificering van Hobéon weet u dat uw auditoren de kennis en ervaring hebben om uw onderwijsinstelling - van basisschool tot universiteit - naar een hoger niveau te tillen. 

Lees verder

Schoolleiders Primair Onderwijs

Wilt u zich als schoolleider in het primair onderwijs inschrijven in het Schoolleidersregister PO? Dan bent u sinds 1 januari 2018 verplicht te voldoen aan de basiskwalificaties voor schoolleiders. De kwalificaties toont u aan via Individuele Diplomawaardering. Het certificaat van Hobéon wordt erkend door het Schoolleidersregister PO en kwalificeert u voor opname in het register.

Lees verder