Certificering

Hebben we als organisatie de kwaliteitszorg rond onze producten en diensten goed geregeld? En wat kan of moet nog beter? Dit zijn de kernvragen wanneer Hobéon uw organisatie beoordeelt. Hobéon beoordeelt een breed scala aan onderwijsinstellingen en tevens bedrijven, branches en dienstverlenende organisaties, maar ook individuen.

De eventuele keurmerkverlening is gebaseerd op extern vastgestelde beoordelingskaders, bijvoorbeeld van of namens de overheid, of namens een brancheorganisatie of beroepsgroep, of beoordelingskaders die Hobéon samen met de doelgroep heeft ontwikkeld. De kwaliteitsmeting is gericht op externe verantwoording, maar altijd ook om bij te dragen aan de ontwikkelingsmogelijkheden van de klant.

 

20180111 hobeon 09 dk liggend def

Certificering van organisaties

Hobéon beoordeelt een breed scala aan onderwijsinstellingen en bedrijven, branches en dienstverlenende organisaties. De eventuele keurmerkverlening is gebaseerd op extern vastgestelde beoordelingskaders, bijvoorbeeld van of namens de overheid, of beoordelingskaders die Hobéon samen met de doelgroep heeft ontwikkeld.


Bekijk onze mogelijkheden

 Certificering van personen

De noodzaak voor persoonscertificering neemt steeds verder toe in de hedendaagse complexe samenleving. Hobéon SKO certificeert persoonlijke vakbekwaamheid conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd. 


Bekijk onze mogelijkheden

Certificering van opleidingen

 Hobéon beoordeelt opleidingen in diverse onderwijssectoren, kenniscentra en lectoraten in het hoger onderwijs, EVC-procedures  van een scala aan EVC-aanbieders (Erkenning van Verworven Competenties).
Onze beoordelingen zijn gericht op externe verantwoording, maar we houden de klant ook altijd ontwikkelingsmogelijkheden voor.

Bekijk onze mogelijkheden