Uw route plannen

Of u nu met de auto, het openbaar vervoer of de fiets komt. U kunt uw route naar Hobéon plannen via Google Maps. U hoeft alleen uw vertreklocatie nog in te vullen.

Let op! Bij ons kantoor is beperkte parkeergelegenheid. Komt u met de auto informeert u dan eerst bij ons secretariaat of er een parkeerplaats beschikbaar is op het door u gewenste tijdstip. 

Direct uw route plannen

Met de auto

Bezoekt u ons kantoor met de auto?  Houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad van Den Haag autoluw is. Op loopafstand van ons kantoor liggen een aantal openbare parkeergarages:

  • Parkeergarage Museumkwartier, onder het Tournooiveld
  • Parkeergarage Malieveld - Koningskade 1 bis
  • Parkeergarage Noordeinde - Heulstraat 21
  • Pleingarage - Plein 25

Wij hebben achter ons kantoor een beperkt aantal parkeerplaatsen. U kunt, indien op het door u gewenste tijdstip beschikbaar, een parkeerplaats reserveren bij het secretariaat. Het adres van onze parkeerplaats is Kazernestraat 29 in Den Haag.

Routebeschrijving

Als u vanaf de A12 Den Haag binnenrijdt, dan gaat u aan het einde van de Utrechtsebaan (einde A12) bij de stoplichten linksaf, richting centrum. U volgt het bord "P Centrum Noord". De weg maakt nu een bocht naar rechts. Na deze bocht staat u bij het stoplicht voorgesorteerd om naar links te gaan, de Dr. Kuypersstraat in. Deze straat gaat over in de Mauritskade. 
Bij het vierde verkeerslicht (eerste grote kruising) slaat u linksaf de Parkstraat in. Neem de eerste zijstraat links, dit is de Kazernestraat, deze rijdt u in. Ter hoogte van nr 29 bevindt zich onze parkeerplaats. Wanneer u zich via de intercom meldt, wordt de slagboom voor u geopend.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Den Haag Centraal (CS) is het nog geen 10 minuten lopen naar het kantoor van Hobéon. Wanneer u op het grote plein voor het station staat, steekt u de weg over richting het park voor u. Daar blijft u op het wandelpad langs het water lopen totdat u de kruising bereikt, waar u linksaf slaat het Korte Voorhout op. Hier loopt u rechtdoor langs het Ministerie van Financiën. Bij de Koninklijke Schouwburg steekt u de weg over naar rechts en loopt u vervolgens rechtdoor richting Hotel des Indes, u bent nu op de Lange Voorhout. Buig voor dit hotel linksaf en vervolg het Lange Voorhout tot nummer 14.

Tram of bus

Met het openbaar vervoer is ons pand bereikbaar. Vanaf station HS met tram 1 (richting Scheveningen Noorderstrand) en vanaf station CS met stadsbus 22 (Duindorp) en 24 (Kijkduin).
U stapt uit bij halte Kneuterdijk. Deze halte bevindt zich om de hoek van het Lange Voorhout.

Voor gedetailleerde reisinformatie kunt u op 9292.nl terecht.