Artikel

Bekijk ons jubileummagazine!

Dit jaar viert Hobéon zijn dertigste verjaardag. Ter ere hiervan hebben we een magazine uitgebracht. Gisteren ontving Bart Combee, voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Inholland, het eerste exemplaar uit handen van Bob Schakenbos, directeur van Hobéon. 

Bekijk het magazine

Ons jubileummagazine is uit!

In het magazine brengen we vanuit de actualiteit van ontwikkelingen in onderwijs en beleid, en vanuit onze eigen dagelijkse praktijk de volle breedte van de activiteiten van Hobéon in beeld. We tonen in het magazine de diversiteit aan werkzaamheden die wij uitvoeren in het primair onderwijs tot het wetenschappelijk onderwijs. Dit doen we aan de hand van artikelen, interviews en showcases van opdrachten waar we trots op zijn. 

In het jubileummagazine treft u onder andere artikelen over challenge based onderwijs bij  ROC Zadkine, een onderzoeksvisitatie bij Hogeschool Inholland, interne audits in het voortgezet onderwijs, brede ondersteuning bij de nieuwe masteropleiding Societal Transitions van de Erasmus Universiteit, het bouwen van kwaliteitssystemen in het primair onderwijs, de rol van examencommissies in het wetenschappelijke onderwijs, de internationale samenwerking met het Duitse FIBAA, de training 'Het Vlaggensysteem' om ongepast seksueel gedrag bij kinderen en jongeren te signaleren en bespreekbaar te maken, en nog veel meer.

Bob Schakenbos overhandigt Jubileummagazine aan Bart Combee

 

Download jubileummagazine

Wilt u het magazine in hardcopy ontvangen? Dat kan! Stuur een e-mail naar communicatie@hobeon.nl en vermeld hierin het adres waar wij het magazine naartoe mogen sturen. Wij zorgen dat u het magazine ontvangt.