Advisering

Bedrijven, maar ook (onderwijs)instellingen moeten en willen zich continu ontwikkelen. Bij die ontwikkeling zorgt de interne kracht van organisaties er veelal voor dat veranderingen gerealiseerd kunnen worden. De kennis en kwaliteit van de eigen medewerkers zorgen daar voor.

Af en toe kan het nuttig zijn een buitenstaander eens te laten kijken naar 'de dode hoek' van de eigen organisatie. Bijvoorbeeld bij een noodzakelijk marktonderzoek, bij het ontwikkelen van een duidelijker eigen profiel, bij het opzetten van een goed intern kwaliteitszorgsysteem of bij het maken van een nieuw bedrijfsplan. De kracht van de medewerkers van Hobéon ligt in dit type specifieke bijdragen aan verander- en vernieuwingsprocessen.

Onze adviespraktijk:

Omdat onze oorsprong ligt in het hoger beroepsonderwijs zijn onze medewerkers bij uitstek in staat kennisintensieve organisaties bij te staan bij het oplossen van hun vraagstukken.

Contact

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar onze aanpak of wilt meer informatie over wat Hobéon voor u kan betekenen op het gebied van certificering, neemt u dan contact met ons op via (070) 30 66 800 of stel uw vraag via het contactformulier op deze website.