Wij zoeken een senior adviseur met onderzoekservaring

3 weken geleden

De onderzoeken die je uitvoert, zijn er met name op gericht hogescholen en universiteiten van informatie te voorzien over de behoefte vanuit de arbeidsmarkt aan afgestudeerden van bestaande en nieuw te starten opleidingen. Ook doe je in het kader van (door-)ontwikkeling van opleidingsaanbod met regelmaat onderzoek onder scholieren en mbo’ers. Evaluaties van onderzoekcentra behoren ook tot je werkzaamheden. Als senior adviseur ben je voorts ook in staat om nieuwe vormen van dienstverlening te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Je bent in staat om omvangrijke en complexe onderzoeksprojecten te initiëren, aan te sturen en succesvol uit te voeren; met klantcontact in alle fasen van het project tot en met het presenteren van de eindresultaten. Daarnaast werk je nauw samen met de klant en je collega’s, je weet intern en extern de juiste verbindingen te leggen. Je levert hen input voor de opzet en analyse van kwantitatief en/of kwalitatief onderzoek en bent in staat de onderzoeksresultaten te integreren tot één eindrapport en deze te presenteren. Je kent de markt waarin wij opereren, je bent in staat om vanuit inzichten uit onderzoek onze klanten te adviseren over toepasbare oplossingen bij diverse vraagstukken. Je bent daarbij flexibel en in staat om je gedragsstijl te veranderen om een gesteld doel te bereiken. Met andere woorden: je beschikt over de juiste projectleiderskwaliteiten.

Benodigde eigenschappen

Naast goede kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksvaardigheden, beschik je als senior adviseur over een sterke klantgerichte houding en een commerciële instelling. Je bent in staat om op strategisch niveau een langdurige relatie aan te gaan met klant. Je draagt bij aan de naamsbekendheid van Hobéon, hebt acquirerend vermogen en je beschikt over een commercieel relevant netwerk of je bent in staat om op korte termijn een eigen netwerk op te bouwen. Van nature ben je ondernemend, leergierig, ambitieus, en als onderzoeker uiteraard ook kritisch. Je bent communicatief vaardig en in staat om zelfstandig te opereren. Tevens beschik je over coachende kwaliteiten en begeleid je collega’s bij het opzetten en uitvoeren van goed onderzoek.  

Opleidingseisen

Je hebt een academische opleiding afgerond en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider met flinke onderzoekservaring. De functie kan zowel fulltime dan wel parttime (maar tenminste 0,6fte) bekleed worden.

Bedrijfsprofiel

Hobéon is een adviesbureau voor strategische vraagstukken van onderwijs- en kennisinstellingen, brancheorganisaties, beroepsverenigingen en overheidsinstellingen. Wij hebben jarenlange ervaring met strategieontwikkeling, projectmanagement, kwaliteitszorg, organisatieadvies en marktonderzoek. Wij richten ons op het voortgezet onderwijs, mbo-instellingen, hogescholen, universiteiten en instellingen actief op het gebied van Leven Lang Leren. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele relaties. Bij Hobéon werken circa 45 professionals, met zeer diverse achtergronden. Wat hen bindt is de drang naar duurzame oplossingen en praktische adviezen, die onze klanten daadwerkelijk kunnen gebruiken en toepassen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Op het gebied van arbeidsvoorwaarden bieden wij in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Onze salarissen zijn marktconform, we hanteren 30 vrije dagen en 5 persoonlijke verlofdagen, daarnaast behoort een lease auto tot de mogelijkheid en dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers door interne dan wel externe scholing.

Interesse en gedreven genoeg?

Wij ontvangen graag voor 1 mei jouw gemotiveerde reactie inclusief curriculum vitae. Deze kun je richten aan m.karsdorp@hobeon.nl. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Marisca Karsdorp via (070) 30 66 800. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk alle nieuwsberichten