Studiemiddag Actualiteiten hoger onderwijs wetgeving | 23 april 2013

5 jaar geleden

Programma

Wij behandelen onder andere de volgende onderwerpen:

  • Examencommissies.Behandeld worden recente en aanstaande wijzigingen in wet- en regelgeving en ervaringen met het toezicht door de inspectie. Ook worden de adviezen van de Commissie Bruijn besproken.
  • Accreditatie.Het nieuwe accreditatiestelsel is gestart per 1 januari 2011. U krijgt een overzicht van alle wijzigingen en de gevolgen voor uw dagelijkse praktijk. Daarnaast delen wij met u enkele recente ervaringen in onze beoordelingspraktijk als evaluatiebureau.
  • Toezicht door inspectie van het onderwijs. Aandachtspunten uit recente rapporten van de inspectie komen aan bod.
  • (Voorgestelde) wijzigingen in wettelijke bepalingen omtrent de inrichting van opleidingen en het daarbinnen te geven onderwijs (hoofdstuk 7 WHW).

Voor wie?

Bestuurders en managers in het niet- bekostigde hoger onderwijs.

Locatie en kosten

De studiemiddag vindt plaats op 23 april 2013 in het kantoor van Hobéon, Lange Voorhout 14 te Den Haag. Aanvang 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur). Wij sluiten af om 19.00 uur.

De investering voor deze studiemiddag bedraagt € 295,- per persoon. Speciaal voor  de leden  van de NRTO rekenen wij een kortingstarief van € 195,- per persoon. De prijzen zijn exclusief BTW  en inclusief koffie/thee en broodjes.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u onze productsheet Studiemiddag Actualiteiten hoger onderwijs wetgeving downloaden. U kunt zich voor deze studiemiddag aanmelden door een e-mail met uw gegevens te sturen naar communicatie@hobeon.nl.

Bekijk alle nieuwsberichten