Hobéon ontvangt ACP keurmerk

2 weken geleden

Op donderdag 31 oktober 2019 ontving Hobéon het keurmerk voor Accredited Consulting Practice (ACP) uit handen van prof. dr. Mark van Twist, voorzitter van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs (Ooa).

De Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs (Ooa) is eigenaar van het ACP-keurmerk. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moeten bureaus aantonen dat hun medewerkers voldoen aan de hoogste professionele ontwikkelingseisen. CIIO deed onderzoek bij Hobéon om te beoordelen of wij aan de ACP-eisen voldoen.

Mark van Twist heeft zojuist het certificaat overhandigt aan Marisca Karsdorp en Wes Wierda

Op haar website schrijft CIIO hierover: “Het keurmerk ACP wordt toegekend aan bureaus die een kweekvijver willen en kunnen zijn voor Certified Management Consultants (CMC). Deze bureaus streven ernaar dat hun medewerkers voldoen aan de professionele ontwikkelingseisen, zoals gesteld door de ICMCI. ACP-bureaus laten daarmee zien dat zij een visie hebben op en een ondersteunend systeem van interne werkafspraken voor het opleiden en ontwikkelen van hun professionals.”

De directie van Hobéon is trots op het behalen van het keurmerk. Directeur Wes Wierda: "We willen hiermee uitstralen, intern en extern, dat onze adviseurs professionals zijn en daarmee in staat zijn tot het leveren van hoogstaande kwalitatieve adviezen en producten. Bovendien is dit een extra stimulans voor ons en onze adviseurs om ons te blijven ontwikkelen en daarmee blijvend waarde te kunnen creëren voor onze klanten."

Ooa taart

 


Collega's tijdens de uitreiking van het ACP certificaat  

Bekijk alle nieuwsberichten