Built Environment HAN continueert keurmerk Duurzaam hoger onderwijs

5 jaar geleden

 

Duurzaam hoger onderwijs en de HAN

De opleidingen hebben duurzaamheid goed ingebed in hun curriculum. Studenten die afstuderen aan een van de twee opleidingen, die onderdeel uitmaken van het Instituut Built Environment, bezitten de competenties die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling. Naast Bouwkunde en Civiele Techniek beschikken ook de lerarenopleiding basisonderwijs, Facility Management en Logistiek & Economie van de hogeschool over het duurzaamheidskeurmerk.

Bijzonder kenmerk 'duurzame ontwikkeling'

Hobéon wil met het DHO-Keurmerk stimuleren, dat alle afgestudeerden in het hoger onderwijs competenties bezitten om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Via een keurmerk met maximaal 4 sterren, geeft Hobéon het niveau van integratie van duurzame ontwikkeling in beleid en onderwijs aan.

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) erkent vanaf 2 duurzaamheidssterren van het Hobéon Keurmerk Duurzaam Hoger Onderwijs een bijzonder kenmerk 'duurzame ontwikkeling'.

Wilt u meer informatie over het Keurmerk Duurzaam Hoger Ondewijs? Neem dan contact op met Foka Brouwer of met Pieternel Boer, via (070) 30 66 800 of info@hobeon.nl.

 

 

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten