Hobéon sluit zich aan bij Kiwa Group.

1 maand geleden

Per heden gaat Hobéon nauw samenwerken met de Kiwa Group. Kiwa loopt internationaal voorop op het terrein van Testing, Inspection en Certification (TIC) en helpt bedrijven en organisaties over de hele wereld in vrijwel alle marktsectoren hun producten, processen, managementsystemen en mensen te ontwikkelen door als onafhankelijke partner kwaliteit, veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten te beoordelen. 

Lees nieuwsbericht

Eerste certificaat voor Erfgoedhoveniers

1 maand geleden

Het onderhoud van groen erfgoed is een oud ambacht dat bijzondere kennis en vaardigheden van hoveniers vereist. Sinds 2016 is het voor hoveniers mogelijk om zich speciaal te laten beoordelen en certificeren als ‘Erfgoedhoveniers’. Hoveniersbedrijf Debie & Verkuijl liet zich als eerste beoordelen, en slaagde met glans: het bedrijf ontving op 30 april 2019 het certificaat van Hobéon.

Lees nieuwsbericht

Nieuw certificatieschema: Werken onder Overdruk

9 maanden geleden

Met ingang van 11 september 2018 is de stichting Hobéon SKO Certificatie (Hobéon SKO) door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aangewezen als certificerende instelling voor de beroepsgroep duikarbeid (duikers, duikmedisch begeleider en duikploegleiders). 

Lees nieuwsbericht