Hobéon ontvangt ACP Keurmerk

2 maanden geleden

Op donderdag 31 oktober 2019 ontving Hobéon het keurmerk voor Accredited Consulting Practice (ACP) uit handen van prof. dr. Mark van Twist, voorzitter van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs (Ooa).

Lees nieuwsbericht

Hobéon sluit zich aan bij Kiwa Group.

8 maanden geleden

Per heden gaat Hobéon nauw samenwerken met de Kiwa Group. Kiwa loopt internationaal voorop op het terrein van Testing, Inspection en Certification (TIC) en helpt bedrijven en organisaties over de hele wereld in vrijwel alle marktsectoren hun producten, processen, managementsystemen en mensen te ontwikkelen door als onafhankelijke partner kwaliteit, veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten te beoordelen. 

Lees nieuwsbericht

Eerste certificaat voor Erfgoedhoveniers

8 maanden geleden

Het onderhoud van groen erfgoed is een oud ambacht dat bijzondere kennis en vaardigheden van hoveniers vereist. Sinds 2016 is het voor hoveniers mogelijk om zich speciaal te laten beoordelen en certificeren als ‘Erfgoedhoveniers’. Hoveniersbedrijf Debie & Verkuijl liet zich als eerste beoordelen, en slaagde met glans: het bedrijf ontving op 30 april 2019 het certificaat van Hobéon.

Lees nieuwsbericht