Hoe om te gaan met onderwijs en recht in coronatijden

5 dagen geleden

De impact van het coronavirus op de dagelijkse gang van zaken heeft in het onderwijs geleid tot ingrijpende beslissingen van ministers en instellingsbesturen en daarmee in korte tijd een omslag gebracht in de wijze waarop het onderwijs wordt uitgevoerd en georganiseerd. Hobéon adviseur en hoogleraar Onderwijsrecht (EUR) Pieter Huisman, probeert samen met Stefan Philipsen van de Universiteit Utrecht enkele bakens te bieden over hoe om te gaan met onderwijs en recht in coronatijden. 

Lees nieuwsbericht

Hobéon beleid - Coronavirus COVID-19

2 weken geleden

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan zijn er voor onze werknemers bepaalde regels opgesteld. Dit beleid helpt hen om te gaan met (de effecten van) het virus en de impact die het kan hebben op de diensten die we onze klanten bieden. Onze werkzaamheden zullen gewoon doorgaan en daar waar mogelijk zullen werknemers maatregelen nemen om al te veel contact te voorkomen.

Lees nieuwsbericht

Hobéon draagt bij aan strategische opgaven van Thais Ministerie van Gezondheidszorg

1 maand geleden

Het Ministerie van Gezondheidszorg van Thailand heeft de opdracht om ervoor te zorgen dat er voldoende gekwalificeerde zorgprofessionals worden opgeleid. Hobéon is door de Thaise overheid gevraagd om een bijdrage te leveren aan deze opgave. Hobéon adviseurs Roel van Krieken en Wes Wierda denken vanuit strategisch oogpunt mee om het Thaise onderwijs voor zorgprofessionals verder te ontwikkelen.

Lees nieuwsbericht

Hobéon sluit zich aan bij Kiwa Group.

10 maanden geleden

Per heden gaat Hobéon nauw samenwerken met de Kiwa Group. Kiwa loopt internationaal voorop op het terrein van Testing, Inspection en Certification (TIC) en helpt bedrijven en organisaties over de hele wereld in vrijwel alle marktsectoren hun producten, processen, managementsystemen en mensen te ontwikkelen door als onafhankelijke partner kwaliteit, veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten te beoordelen. 

Lees nieuwsbericht

Eerste certificaat voor Erfgoedhoveniers

11 maanden geleden

Het onderhoud van groen erfgoed is een oud ambacht dat bijzondere kennis en vaardigheden van hoveniers vereist. Sinds 2016 is het voor hoveniers mogelijk om zich speciaal te laten beoordelen en certificeren als ‘Erfgoedhoveniers’. Hoveniersbedrijf Debie & Verkuijl liet zich als eerste beoordelen, en slaagde met glans: het bedrijf ontving op 30 april 2019 het certificaat van Hobéon.

Lees nieuwsbericht