Praktijkgericht onderzoek naar volwassenheid

2 weken geleden

Eind september organiseerden we een ronde tafel over praktijkgericht onderzoek en het Brancheprotocol Kwaliteitszorg Onderzoek. Met een select gezelschap kwaliteitszorgmedewerkers spraken we over vragen als: Hoe organiseer je goede impactmetingen? Wat zijn de mogelijkheden voor het uitvoeren van overkoepelende visitaties op een gezamenlijk thema? En hoe zou de volgende versie van het BKO eruit moeten zien?

Lees nieuwsbericht

Hobéon sluit zich aan bij Kiwa Group.

5 maanden geleden

Per heden gaat Hobéon nauw samenwerken met de Kiwa Group. Kiwa loopt internationaal voorop op het terrein van Testing, Inspection en Certification (TIC) en helpt bedrijven en organisaties over de hele wereld in vrijwel alle marktsectoren hun producten, processen, managementsystemen en mensen te ontwikkelen door als onafhankelijke partner kwaliteit, veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten te beoordelen. 

Lees nieuwsbericht

Eerste certificaat voor Erfgoedhoveniers

5 maanden geleden

Het onderhoud van groen erfgoed is een oud ambacht dat bijzondere kennis en vaardigheden van hoveniers vereist. Sinds 2016 is het voor hoveniers mogelijk om zich speciaal te laten beoordelen en certificeren als ‘Erfgoedhoveniers’. Hoveniersbedrijf Debie & Verkuijl liet zich als eerste beoordelen, en slaagde met glans: het bedrijf ontving op 30 april 2019 het certificaat van Hobéon.

Lees nieuwsbericht