Training | Examencommissies hoger onderwijs 2020 (volgeboekt)

Dinsdag 27 oktober — 09:30 - 17:00

Tijdens deze training brengen we u op de hoogte van relevante en actuele ontwikkelingen in onderwijs, beleid en wetgeving die impact hebben op het werk van examencommissies. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere: Waar gaat de examencommissie over? En waar ligt de verantwoordelijkheid van management en docent? Daarnaast is deze training bedoeld om de juridische blik van examencommissies aan te scherpen, mede aan de hand van actuele jurisprudentie en casuïstiek(oefeningen).

training examencommissies ho 2021

Voor wie

De training is bedoeld voor bestuurders, leden van examencommissies, leden van toetscommissies en ambtelijk secretarissen in het hoger onderwijs.

Wat levert het u op

Na deelname aan de training:

  • bent u op de hoogte van actuele en relevante ontwikkelingen in onderwijs, beleid en wetgeving;
  • heeft u inzicht in de wettelijke kaders om in de praktijk adequaat invulling te geven aan de uitvoering van de wettelijke taken;
  • is uw juridische blik weer op scherp gesteld.

De trainers

De training wordt verzorgd door prof. mr. P.W.A. (Pieter) Huisman, senior adviseur bij Hobéon en tevens bijzonder hoogleraar Onderwijsrecht aan de Erasmus University Rotterdam en drs. G.J. (Hans) Stoltenborg, senior adviseur, en ervaren lead auditor bij onderwijsaudits.

Datum en locatie

  • dinsdag 27 oktober 2020, 09.30 - 17.00 uur, Den Haag (inmiddels volgeboekt)

Kosten

De investering voor deelname aan de training bedraagt € 349,- per persoon. Dit is inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en een gezamenlijke lunch, en exclusief BTW.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de training? Vult u dan onderstaand aanmeldformulier in.

Om tijdens de bijeenkomst de ervaringen van de deelnemers te benutten, streven wij naar een deelnemersaantal van maximaal acht deelnemers per sessie. Indien er onverhoopt onvoldoende deelnemers zijn, behoudt Hobéon zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Bij vragen neemt u contact op met Mirjam Dijkman, afdeling communicatie, m.dijkman@hobeon.nl of bel met (070) 30 66 800.

Bekijk alle activiteiten

Aanmeldformulier trainingen