Training examencommissies hoger onderwijs 2020

Dinsdag 8 december — 09:30 - 17:00

Tijdens deze training brengen we u op de hoogte van relevante en actuele ontwikkelingen in onderwijs, beleid en wetgeving die impact hebben op het werk van examencommissies. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere: Waar gaat de examencommissie over? En waar ligt de verantwoordelijkheid van management en docent? Daarnaast is deze training bedoeld om de juridische blik van examencommissies aan te scherpen, mede aan de hand van actuele jurisprudentie en casuïstiek(oefeningen).

Training examencommissies hoger onderwijs 2020

 

Voor wie?

De training is bedoeld voor bestuurders, leden van examencommissies, leden van toetscommissies en ambtelijk secretarissen in het hoger onderwijs.

Wat levert het u op

Na deelname aan de training:

  • bent u op de hoogte van actuele en relevante ontwikkelingen in onderwijs, beleid en wetgeving;
  • heeft u inzicht in de wettelijke kaders om in de praktijk adequaat invulling te geven aan de uitvoering van de wettelijke taken;
  • is uw juridische blik weer op scherp gesteld.

De trainers

De training wordt verzorgd door prof. mr. P.W.A. (Pieter) Huisman, senior adviseur bij Hobéon en tevens bijzonder hoogleraar Onderwijsrecht aan de Erasmus University Rotterdam en R.(Roel) van Krieken MSc, adviseur bij onderwijstrajecten.

Datum en locatie

Wij organiseren deze training op meerdere keren per jaar. De eerstvolgende mogelijkheid is:
8 december 2020, 09.30 - 17.00 uur, Hobéon te Den Haag

Kosten

De investering voor deelname aan de training bedraagt € 349,- per persoon. Dit is inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en een gezamenlijke lunch, en exclusief BTW.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de training? Vult u dan onderstaand aanmeldformulier in.

Wij streven -gezien de Corona maatregelen naar een deelnemersaantal van maximaal acht deelnemers per sessie. Indien er onverhoopt onvoldoende deelnemers zijn, behoudt Hobéon zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Bij vragen neemt u contact op met Mirjam Dijkman, afdeling communicatie, mirjam.dijkman@hobeon.com of bel met (070) 30 66 800.

Bekijk alle activiteiten

Training examencommissies hoger onderwijs 2020