ONLINE masterclass: Kwaliteit van Toetsen

Dinsdag 8 juni — 15:00 - 17:00

In deze masterclass wordt ingegaan op de kwaliteit van toetsing in het onderwijs. Deze masterclass is bedoeld voor hogeschooldocenten, interne en externe examinatoren, toetscoördinatoren, toetsconstructeurs, leden van de examencommissies, toetscommissies en/of curriculumcommissies.

ONLINE masterclass: Kwaliteit van Toetsen

In deze masterclass komen vragen aan de orde als; Hoe behoud je de kwaliteit? Hoe blijf je in deze veranderingen betrouwbaar en valide toetsen? In deze masterclass proberen wij daar samen met u een antwoord op te geven. Een mooi moment om terug te gaan naar de essentie van kwaliteit en het delen good practices vanuit onze auditervaringen.  


Deze online masterclass wordt georganiseerd via Microsoft Office Teams en duurt circa 2 uur. De investering bedraagt € 150,- (excl. btw) p.p.

  • Een kwartier van te voren kunnen deelnemers inloggen.
  • In de masterclass vindt voornamelijk kennisoverdracht plaats, worden voorbeelden getoond en overwegingen meegegeven. Op vooraf gecommuniceerde momenten is er ruimte voor inbreng, vragen en discussie op afgebakende onderwerpen.
  • De masterclass wordt afgerond met een samenvatting en linken naar relevante informatie om nader te verkennen.
  • Na afronding van de masterclass wordt deze digitaal geëvalueerd om onze masterclasses te optimaliseren.

Alle onderstaande masterclasses zijn ook InCompany te organiseren. Desgewenst met maatvoering op specifieke vragen.
Mist u iets? Heeft u aanvullende wensen? Neem dan gerust contact met ons op of maak dit kenbaar in het onderstaande formulier.

Bekijk alle activiteiten