ONLINE masterclass: Constructive Alignment in onderwijsprocessen

Donderdag 2 juli — 10:00 - 12:00

Deze masterclass is bedoeld voor alle medewerkers in het onderwijs die zich bezighouden met onderwijsprocessen en meer willen leren over de verbindingen daartussen en hoe je dit optimaal kunt organiseren.

ONLINE masterclass: Constructive Alignment in onderwijsprocessen

Bij grote instellingen, zoals in het hoger onderwijs, is het op elkaar afstemmen van verschillende onderwijsprocessen en de in- en externe samenwerking essentieel. Maar ook de keuzes voor online of fysieke omgevingen waarin het onderwijs en de toetsing wordt georganiseerd hebben consequenties.
De onderwijskundige theorie rondom het Constructive alignment kan hierbij behulpzaam zijn. Onze experts drs. Heleen Hanssens en Roel van Krieken leggen uit hoe.


Deze online masterclass wordt georganiseerd via Microsoft Office Teams en duurt circa 2 uur. De investering bedraagt € 150,- (excl. btw) p.p.

  • Een kwartier van te voren kunnen deelnemers inloggen.
  • In de masterclass vindt voornamelijk kennisoverdracht plaats, worden voorbeelden getoond en overwegingen meegegeven. Op vooraf gecommuniceerde momenten is er ruimte voor inbreng, vragen en discussie op afgebakende onderwerpen.
  • De masterclass wordt afgerond met een samenvatting en linken naar relevante informatie om nader te verkennen.
  • Na afronding van de masterclass wordt deze digitaal geëvalueerd om onze masterclasses te optimaliseren.

Alle onderstaande masterclasses zijn ook InCompany te organiseren. Desgewenst met maatvoering op specifieke vragen.
Mist u iets? Heeft u aanvullende wensen? Neem dan gerust contact met ons op of maak dit kenbaar in het onderstaande formulier.

Bekijk alle activiteiten