ONLINE masterclass: Beoordelen van flexibele deeltijdopleidingen: need to know, nice to know!

Dinsdag 22 september — 10:00 - 12:00

Deze online masterclass is bedoeld voor alle medewerkers in het onderwijs die zich bezig (gaan) houden met flexibel opleiden van deeltijdstudenten conform de pilot experiment leeruitkomsten en meer willen weten over de kwaliteitseisen en –aspecten die hiermee samenhangen. Centraal staat hierin: Hoe zijn opleidingen van curriculum naar individuele leerroutes gekomen?

ONLINE masterclass: Beoordelen van flexibele deeltijdopleidingen: need to know, nice to know!

In 2019 zijn wij als bureau gestart met het tussentijds beoordelen van flexibele deeltijdopleidingen. Wij zien in het hoger onderwijs veel onzekerheid hieromtrent. Dit zijn nieuwe trajecten die - om verschillende redenen - niet altijd zo soepel verlopen als gewenst. Daarnaast zijn opleidingen nog zoekende naar hoe de gewenste kwaliteit te kunnen (blijven) bieden. Hoe kijkt een auditpanel hiernaar? Wat is voor de panelleden belangrijk? Wat moet je minimaal kunnen aantonen? En wanneer is het goed en wanneer goed genoeg?

Onze expert Rianne Versluis senior adviseur en betrokken bij deze tussentijdse beoordelingen, neemt u mee in de zoektocht naar een antwoord op deze vragen.


Deze online masterclass wordt georganiseerd via Microsoft Office Teams en duurt circa 2 uur. De investering bedraagt € 150,- (excl. btw) p.p.

  • Een kwartier van te voren kunnen deelnemers inloggen.
  • In de masterclass vindt voornamelijk kennisoverdracht plaats, worden voorbeelden getoond en overwegingen meegegeven. Op vooraf gecommuniceerde momenten is er ruimte voor inbreng, vragen en discussie op afgebakende onderwerpen.
  • De masterclass wordt afgerond met een samenvatting en linken naar relevante informatie om nader te verkennen.
  • Na afronding van de masterclass wordt deze digitaal geëvalueerd om onze masterclasses te optimaliseren.

Alle onderstaande masterclasses zijn ook InCompany te organiseren. Desgewenst met maatvoering op specifieke vragen.
Mist u iets? Heeft u aanvullende wensen? Neem dan gerust contact met ons op of maak dit kenbaar in het onderstaande formulier.


 

Bekijk alle activiteiten