ONLINE masterclass: Actualiteiten wetgeving en jurisprudentie voor examencommissies

Dinsdag 18 mei — 14:00 - 16:00

Examencommissies staan in deze tijden voor uitdagingen om toetsing goed te borgen. Daarbij is het ook relevant om kennis te nemen van uitspraken van het College van Beroep voor het Hoger Onderwijs, en andere rechters en instanties zoals het College van de Rechten van de Mens over rechten van studenten met een functiebeperking. Deze masterclass staat open voor betrokkenen verbonden aan onderwijsinstellingen in het hoger onderwijs die moeten werken met de WHW.

ONLINE masterclass: Actualiteiten wetgeving en jurisprudentie voor examencommissies

De masterclass staat onder leiding van Pieter Huisman, senior adviseur bij Hobéon en bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan de Erasmus School of Law. In deze masterclass van 2 uur bespreekt Pieter de belangrijkste actualiteten. Er is ruimte voor vragen en inbreng van eigen casuistiek.


Deze online masterclass wordt georganiseerd via Microsoft Office Teams en duurt circa 2 uur. De investering bedraagt € 150,- (excl. btw) p.p.

  • Een kwartier van te voren kunnen deelnemers inloggen.
  • In de masterclass vindt voornamelijk kennisoverdracht plaats, worden voorbeelden getoond en overwegingen meegegeven. Op vooraf gecommuniceerde momenten is er ruimte voor inbreng, vragen en discussie op afgebakende onderwerpen.
  • De masterclass wordt afgerond met een samenvatting en linken naar relevante informatie om nader te verkennen.
  • Na afronding van de masterclass wordt deze digitaal geëvalueerd om onze masterclasses te optimaliseren.

Alle onderstaande masterclasses zijn ook InCompany te organiseren. Desgewenst met maatvoering op specifieke vragen.

Mist u iets? Heeft u aanvullende wensen? Neem dan gerust contact met ons op of maak dit kenbaar in het onderstaande formulier.

 

 

Bekijk alle activiteiten