Hobéon SKO met stand aanwezig op NVVK Veiligheidscongres

20 maart 2013 - 21 maart 2013

Hobéon SKO met stand aanwezig op NVVK Veiligheidscongres

Op het congres, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) zullen ruim 800 exposanten aanwezig zijn. Een belangrijk congres voor veiligheidskundigen in Nederland. Het is een netwerk en –informatiebijeenkomst voor veiligheidskundige professionals en de daarbij betrokken partijen als bedrijven, overheid en anderen die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ook Hobéon SKO is met een stand aanwezig op dit congres. U kunt zich daar door ons laten informeren over het certificeren van uw vakbekwaamheid. Een persoonsgebonden certificaat geeft u de toegevoegde waarde die alle belanghebbende marktpartijen tot doel hebben. Wij verwelkomen u graag op onze stand.   

Congres data: 20 en 21 maart 2013
Locatie: Papendal, hotel en congrescentrum, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

NVVK

Meer informatie over het congres vindt u op de website van de NVVK. Het motto van de NVVK dit jaar luidt “De kracht van macht, is veiligheid het recht van de sterkste?’’. Hieronder treft u het promotiefilmpje van de NVVK.

 

Hobéon SKO

Hobéon SKO certificeert sinds november 1994 de vakbekwaamheid van Hoger Veiligheidskundigen en Middelbaar Veiligheidskundigen.Meer informatie over persoonscertificering leest u in onze Factsheet Veiligheidskundigen.

Meer informatie is te verkrijgen bij Paul van Embden, certificatiecoordinator, via (070) 30 66 850 of via p.vembden@hobeon.nl