Nieuwsberichten 

Vacature: panelsamensteller

vrijdag, 23 juni 2017

Gezocht: Communicatieve sterke puzzelaar 

Houd jij van puzzelen? Geen legpuzzel of woordzoeker, maar het meer ingewikkelde combinatiewerk zoals logigrams en sudoku’s. Ben jij een kei in het oplossen van dit soort puzzels? Dan is deze functie jou misschien wel op het lijf geschreven. Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega voor het samenstellen van visitatiepanels voor de beoordeling van opleidingen in het hoger onderwijs.

» Lees verder

Training intern auditoren in het onderwijs (open inschrijving)

vrijdag, 16 juni 2017

Hobéon heeft een trainingsprogramma opgezet voor (beginnende) auditoren in het onderwijs. De training is gebaseerd op de expertise die Hobéon heeft op het gebied van kwaliteitszorg en ervaring met het uitvoeren van audits. Het programma heeft inmiddels met succes gedraaid, zowel als maatwerk en als open inschrijving. De training is bedoelt voor interne auditoren in het hoger onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. 

» Lees verder

“Een doelmatigheidsdossier dwingt je om heel goed over het arbeidsmarktperspectief na te denken”

donderdag, 18 mei 2017

In het voorjaar van 2016 mochten wij de Universiteit van Amsterdam ondersteunen bij de totstandkoming van de nieuwe universitaire bacheloropleiding Oudheidwetenschappen. Deze opleiding is ingebed in het Amsterdam Centre for Ancient Studies and Archaeology (ACASA), het wetenschappelijk expertisecentrum op het gebied van de oudheid en archeologie van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit.

» Lees verder

Hobéon Special 'De opleider van de toekomst – de toekomst van de opleider'

donderdag, 06 april 2017

Weet u hoe het beroepsonderwijs van de toekomst er uit ziet?  Dan weet u meer dan heel veel andere mensen. Wij stellen vast dat de meningen nogal uiteen lopen, over de richting waarin het beroepsonderwijs zich zal ontwikkelen, over de snelheid of over beide.

» Lees verder